Üniversiteliler bu tatilde buluşuyor

İlk tatil haberi

İlk tatil haberi

İstanbul Organizasyon’dan 2009 yılının ilk üniversiteler arası yaz organizasyonu olan “KING OF HOLIDAYS” uygun fiyatları ve eğlenceli aktiviteleri ile bu yaz herkesin kanını kaynatacak.

Organizasyon Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya’ya bağlı Kemer’in kraliçesi “QUEEN ELIZABETH” otelinde, 4 ayrı şehirdeki bütün üniversitelerin katılımı ile gerçekleşecek.Bahar tatiline katılanlar tüm gün havuz ve plaj oyunları, kara ve su sporları, gece animasyon gösterileri, müzik ve dans yarışmaları, özel geceler, özel disko geceleri, tenis, mini disko, squash, bowling gibi aktivite ve hizmetlerden yararlanabilecek.Odalarda balkon, merkezi klima sistemi, küvet, minibar, dijital kasa, saç kurutma makinesi, direkt hat telefon, internet bağlantısı, müzik yayını 26″lik LCD televizyon bulunuyor.

Gençler organizasyon süresince sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeğinden açık büfe faydalanacak. Ayrıca “lüks” içkiler haricindeki diğer içkiler de bu tatilde bedava…

Queen Elizabeth otelinde 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu bahar tatilini Belşah Turizm Seyahat güvencesi altında İstanbul Organizasyon düzenliyor.Erken rezervasyon fırsatının da yer aldığı bu bahar tatili ile ilgili bilgi ve rezervasyon için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

This entry was posted in 4 Yıldızlı Oteller and tagged , . Bookmark the permalink.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>